Power.no - Bjørkelangen Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Bjørkeveien 18, 1940 Bjørkelangen, NO

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Power Bjørkelangen Har handlet mye hos Power siden dem åpnet i Industriområde på Bjørkelangen En Topp butikk med bra utvalg og konkurranse dyktige priser. En betjening som yter topp service. Allti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leste, fant, bestilte på nett, fikk melding om klar til å hente, betalte i butikk og fikk straks levert fryzeboksen og kjørte hjem med den og alt virket som forventet.

Rated 2 out of 5 stars

Skulle legge over alt fra gammel til ny telefon, noe som tok ca 3,5 time,kostet 800kr,men fikk ikke med epost,og noe annet, var der dagen etter men fikk ikke ordna det da, de lovte å ringe meg, men h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte ørepropper til power Bjørkelangen, kom raskt og var lettvint og hente de i butikk også. Alltid hyggelig og handle på Power Bjørkelangen. Øreproppene fra Sony har også god lyd og fungerer som... See more

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Bjørkeveien 18, 1940, Bjørkelangen, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Bjørkelangen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hei Daniel,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så bra hjelp og service hos oss i Bjørkelangen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask og hyggelig handel

Rask og hyggelig handel, grei info om produktet

April 10, 2026

Hei Stein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en rask og hyggelig handel, og at du fikk god informasjon om produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 4 out of 5 stars

Hyggelig og hjelpsom betjening

April 13, 2026

Hei Hans,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss på Bjørkelangen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse!

Leste

April 11, 2026

Hei Kunde Steinar Eriksen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at hele prosessen gikk så smidig for deg - fra nettbestilling til henting i butikk og at fryseboksen fungerer perfekt. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hei Randi,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde rask ekspedering og god service. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Meget fornøyd

Meget fornøyd

April 10, 2026

Hei Glenn,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Det er flott å høre at du er meget fornøyd med opplevelsen din hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Rated 5 out of 5 stars

Var i henhold til avtale

Var i henhold til avtale, med en hyggelig service mann som kom med varen på en fin måte

March 30, 2026

Hei Dag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at leveringen gikk som planlagt og at servicepersonen vårt gjorde et godt inntrykk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Service og god hjelp

Service og god hjelp

March 30, 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk god service og hjelp hos oss i Bjørkelangen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 5 out of 5 stars

Meget hyggelig betjening som var…

Meget hyggelig betjening som var tålmodig og ga god hjelp

March 23, 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid gledelig å høre at teamet vårt på Bjørkelangen har gitt deg god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Velkommen tilbake når som helst!

Hyggelig betjening

March 17, 2026

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Hei Vera,

Tusen takk for en flott tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde handelen som rask, trygg og pålitelig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Veldig god service

March 14, 2026

Hei marianne,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde veldig god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

De hjelper deg med alt og alltid…

De hjelper deg med alt og alltid hyggelige, ikke masete. God produkt kunnskap

March 13, 2026

Hei Dina,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Bjørkelangen har gitt deg så god service med sin hyggelige tilnærming og gode produktkunnskap. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 5 out of 5 stars

Tea på Bjørkelangen er en dyktig…

Tea på Bjørkelangen er en dyktig butikkmedarbeider. Blid,hyggelig,og kan sine saker.
Vi kommer tilbake!
Hilsen
Sivert og Johnny Sandberg 😊🫡

March 13, 2026

Hei Johnny,

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse på POWER Bjørkelangen! Takk for at du deler din positive tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive til oss, og håper å se deg igjen snart.

Lett og enkelt

Jeg bestilte fra nettside (power.no) og fikk min bestillingen etter noe dager butikken i Bjørkelangen.
Det gikk bra og enkelt.

March 7, 2026

Hei Kia,

Tusen takk for at du deler din erfaring! Det er flott å høre at bestillingen din gikk enkelt og at du fikk varen raskt i butikken på Bjørkelangen. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

God service på Power Bjørkelangen

Hyggelig og imøtekommende ansatte

March 9, 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at våre ansatte var hyggelige og imøtekommende. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet på Bjørkelangen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Det som er bra de folken som jobbe der

Det som er bra de folken som jobbe der. De gjør en god jobb.

March 10, 2026

Hei Elizabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Bjørkelangen gjorde en god jobb. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Ble møtt av ei positiv og blid jente…

Ble møtt av ei positiv og blid jente som ga meg en utrolig bra service. Viste og forklarte produktet, samt var villig til å hjelpe med å bære ut varen som ble kjøpt.

March 8, 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god service og at vår ansatte var så hjelpsom med både produktinformasjon og å bære ut varen din. Slike positive opplevelser gjør oss glade.

Power Bjørkelangen.

Power Bjørkelangen
Har handlet mye hos Power siden dem åpnet i Industriområde på Bjørkelangen
En Topp butikk med bra utvalg og konkurranse dyktige priser. En betjening som yter topp service. Alltid blide og hyggelige. Bestille varer leveres alltid tid til avtalt tid 😊😊

Svein Stockmann

March 6, 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen, Svein! Det er deilig å høre at du har hatt så gode opplevelser hos POWER Bjørkelangen siden åpningen. Vi setter stor pris på at du fremhever det bra utvalget, de konkurransedyktige prisene og ikke minst den toppe servicen fra våre ansatte. Det er flott at bestillingene dine alltid leveres til avtalt tid og at teamet vårt alltid møter deg med blide og hyggelige ansikter. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen hver dag.

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig o hjelpsom personale!

March 5, 2026

Hei Pia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at personalet på Bjørkelangen var så trevlige og hjelpsomme. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look